Sexdockor

Hitta sexdockor online via oss och få upp till 80% rabatt. Alla våra sex dolls är från kina, alltså samma  plats som butikerna köper dem ifrån. Den stora fördelen för dig är att du inte behöver betala mellan skillnaden, som ofta är på över 10.000 kr minst per sexdocka.

BILLIGASTE SEXDOCKORNA

Billiga sexdockor

Att sexdockorna är mycket billigare i andra länder än i Sverige är du nog inte speciellt förvånad över, men hur mycket billigare är dem från ett land som Kina? Och har det samma bra kvalité som de från Sverige? Naturligtvis finns det både bra och dåliga, och man får vad man betalar för helt enkelt. De flesta sexdockorna och sexleksaker som du kan köpa i Sverige, är köpta från Kina de också. Så du behöver inte vara orolig för dåliga varor, om du inte köper de billigaste dockorna.

Det finns många tusen att spara på att köpa en sex doll från Kina istället för Sverige, och vi har sett skräck exempel på dockor som kostat 10 gånger så mycket i Sverige som från Kina.

SEXDOCKA SOM ÄR VATTENTÄT

SEXDOCKA SOM ÄR VATTENTÄT

När du ska köpa en sexdocka ska du vara noggrann med att den är vattentätt, så du kan skölja av den i duschen efter användning. En sexdocka skall alltid rengöras efter användning av den, och detta för att den annars snabbt börjar lukta illa. Viktigaste platserna att rengöra och tvätta av dockan på är musen och övriga hål. Använd lite ljummet vatten och spola av den tills allt klet är borta från alla använda utrymmen. Se också till att torka dockan så fort du har tvättat av den, detta för att den inte ska börja mögla.

Kolla efter manualer till din docka, och finns det inga så hittar du mycket bra tips online. Det brukar finnas med skötselråd från tillverkaren som har gjort din sexdocka.

SEXDOCKAN FÖR DINA BEHOV

SEXDOCKAN FÖR DINA BEHOV

Att välja sexdockan som passar dina behov måste tänka på några saker. Det som många glömmer bort är bland annat hur står sexdockan får vara, och vart man sedan skall förvara den någonstans när man fett hem den. Många oroar sig för att nära och kära ska hitta deras docka, och då är en mindre ett bra alternativ. Vill du däremot ha sexdockor som känns mer äkta, så ska du gå på en fullstorleks TPE docka. När både storleken och vikten är mer lik en människas, så känns det bättre.

För dig som inte har så stora krav kan en enklare variant så som en uppblåsbar barbara docka funka, men tänk på att dessa flyttar sig väldigt mycket i sängen.